Trinxat amb botifarra negra
Ous estrellats, patates palla i botifarra negra de matança
Tàrtar de tonyina amb tomàquet natural
Tataki de salmó amb salsa tàrtara
Llagostins arrebossats i salsa agredolça (6 peces)
Encenalls de foie i parmesà amb caramel de Xerès
Escudella barrejada
Crema de carxofa (100% natural)
Croquetes de gallina i pollastre rostit (6 unitats)
Amanida verda de Cal Torru
Canelons de bolets amb beixamel de ceps (3 unitats)
Cargols guisats a l'estil del xef
Pizza (escull 3 ingredients)
Plat de temporada (diferent cada setmana i segons temporada)
Arròs de muntanya amb costella i carxofes (mín. 2 pers)
Melós de vedella cuinat 12h amb parmentier de patata
Espatlla de cabrit lletó rostit al forn amb farigola
Costellam de cabrit lletó al forn
Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau
Hamburguesa de vedella (160 - 180gr)
Filet de bou a la brasa
Filet de bou a la brasa amb foie
Steack tàrtar de bou
Caneló de cua de bou, bolets saltejats i la seva salsa (2 unitats)
Got de tiramisú
Coulant d'avellanes (12 minuts)
Crema catalana
Pecat de xocolata amb nata de menta i galeta
Tarta tatín de poma
Iogurt artesà amb confitura vermella
Mató amb mel de Cerdanya i nous